PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Wednesday, April 22, 2009

happy birthday mirul cutemiut heee

!
kak eita ke antie eita pun bleh mirul...
kak ita doakan semoga jadi anak yg beguna pada ibu dan ayah..
semoga menjadi anak yg soleh ya..
nnt balik kampung kt jumpa ok..
muaaahhh!!

Monday, April 20, 2009

bila dah suka

heee beshkan tajuk ni... ni adalah tajuk novel terbaru MIMIE AFINIE
korang dapatkannya di pasaran citernya best laa suka tau heee
haa lagi satu nama eita dan juga my laling ada dlm watak ni...
thanks kat mimie afinie sbb hadiahkan novel ni kat kt org eh..
terlalu menghargainya.. thankss sgt2
opsss wat osmate tersayang yg cadangkan nama kt org pun sayang kamu juga thanks
haaa jom tgk novel ni... dapatkan di pasaran tau

KEPADA PEMINAT DAN BERMINAT KEPADA MIMIE AFINIE
SILA LAYARI BLOG MIMIE AFINE OK
http://mimie-afinie.blogspot.com/


MUKA DEPAN

MUKA BELAKANG

DAN INI YG ISTIMEWA HEHEHE :)
DPT AUTOGRAPH LAGI HEHEHE
MEKASIH YA.. MEKASIH SGT2

P/S: sila abaikan atas tilam kita eh heheh

------------------------------------------------
sedikit sinopsis yg ita taip balik dr belakang novel ok..

kata orang, cinta pertama paling sukar utk dilupakan
kata org lagi, bila kecewa dalam bercinta kita memerlukan
masa yg lama utk sembuh benarkah begitu?
kalau benar, masakan dia senang jatuh cinta dan senang pula melupakan?

sebelum ini sudah 2 kali. kini hatinya terisi dengan nama lain pula
mungkin betul dia jenis yg tidak boleh di buat baik
pantang org buat baik sikit, senang sgt di beri hati.
entahlah tapi sekalipun dia yakin dia cintakan si dia cinta sunggu-sungguh.

BILA DAH SUKA membawa anda menyelami hati seorg gadis genit
bernama nurul huda. dia kecewa dengan perkahwinan insan yg dia cintai
membawa diri ke utara tanah air. tetapi setiba di sana sesuatu yg tak diduga
telah menimpa dirinya lalu mengubah perjalanan hidupnya..

oleh itu jom beli
BILA DAH SUKA - MIMIE AFINIE

Sunday, April 19, 2009

tag nama blog anda.. dr kakak ndr

Apakah Nama Blog Anda Sekarang Dan Kenapa Anda Pilih Nama Itu?
eitakz...
kenapa sbb ini adalah nama eita.. nama ita masita kamarulzaman
so tuk di jadikan citer jadilah eitakz kesinambungan nama abah gan nama eita ok

Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://eitakz.blogspot.com/ iya adalah nama saya :)

Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
method tak de per2 pun saja tulis tuk mengisi masa yg ada hehehe :)

Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
blom pernah lagi rasa nk hapuskan.. kerna blog ita sgt cntk.. hasil buantan my laling muahhh maceh cntkkan blom kt :)

Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
blog org yg tag saya... ohh nama dia kakak ndr.. blog dia cantik... dan truskan menulis ya kak.. :)

10 Person To Tag:
saya tak nak tag sapa2 rasanya.. tp pada kengkawan yg nk jawap silakan yaaa..
rasamya tag ni sgt best hehehhe

Friday, April 17, 2009

17.04.2009

happy birthday...my laling..


ni kek dr ita... ita siap anta kat opis dia kengkonon suprise la..
tempah dan hantar gitu...


dan yg ni plak kek dr family dia besh sedap hmm
thanks eh sbb bg kita rasa gak hehehe :)


dengan ucapan.. semoga panjang umur dan di murahkan rezeki..
semoga hubungan kita kekal tuk selamanya..
semoga terus menyangi diri ni.. semoga kt bahagia selalu..

Tuesday, April 14, 2009

bila tak de kerja kami buat kerja hik hik hik

salam,,, hmmm lamanya tak menulis kat sini... huhuh windu sama kawan2 dan kakak2 kesayangan semua heeee.... ita bkn mls tp penat huhuhu kerja banyakkkk.. huhuhu...apa2 pun jom layan bila time sengal ni hahahhaa.. sebenarnya tgh dok kaco osmate ita lipat baju..pastu bleh plak snap gambar heee seronok plak bila tgk gambar ni gelak sakan hehehehe :) haa jom layan...


stokin pakai kat tangan hahaaha... comel kan kaki kam berdua hehehe

sebenarnya saja sekali test tudung sambil mengedik heee



cantikkan tudung kt org gan baju tdo hahahhaa layannn

Friday, April 3, 2009

TAG dari kak Jivebumz laling

1.Letakkan gambar profile anda


2.Terangkan apa maksud gambar itu?

gambar ni saja dok mengedik... tangkap gambar sdri tak de kerja hahahaha

3.Kenapa pilih atau letak gambar itu?

saja je suka2 tp bila tanya soalan mcm ni.. rasa mcm nk tuka gamba lain hehehehe

4.Tag 5 lagi blogger ....

Senangnye tag nie.. terus kena tag blogger lain.. ok jaga2 yer korang sila jawab walaupun terpaksa :p

1. haa kt nak tag cik lia cayang..
2. aqies yg comei..
3. cha sayang
4. hud bucuk laling
5. sapa2 je yg rasa nk jawap ok!!!

:) lama tak jawap tag.. heee

Wednesday, April 1, 2009

AL-fatihah buat arwah abah...

1 April tarikh arwah abah ita meningal..
bila teringat semuanya sangat terlalu sedih nk membayangkan...
Al-fatihah
buat arwah abah tersayang..
Kamarulzaman bin Jaafar
semoga rohnya di tempatkan
di kalangan orang2 yg beriman dan soleh..
aminn


kini dah genap 3 tahun dah abah tak de.. hmm rindu sgt...
bila teringat balik mlm 31 mac 2006..
teringat lagi ita sempat call arwah abah kol 11.30mlm..
suaranya seperti menahan sakit..
dia cuma tanya knp k.long.. ita jawap tak de per..
hmm ntah la bila teringat sedih sgt sepatutnya 2 april tu..
arwah abah nk ajak kt org pi gunung ledang..
tp arwah abah pi buat selamanyaa..
tiada gunung ledang sebaliknya.. kami mengiringi ke pusara hmm

al fatihah semoga arwah abah.. tenang kat sana.. amin

buat kengkawan yg di sayangi... hargai ibu bapa korang sayangi selagi dia ada..
kerana bila dia tak de di muka bumi ni lagi... tiada apa lg..
biar dia jauh sekurang2nya ada suara tuk di dengar..
ada khabar tu di tanya... kalo dah mereka dah kembali padaNya..
hanya doa dan ayat suci yg dpt kt sampaikan..
rindu kt terus terpendam... kehilangan arwah abah
membuatkan kasih sayang pada mak terlalu kuat...
tak sangup tuk kehilangan mak.. hmmm sayangi keluarga korang ok..
perpisahan ini amat pedih sekali...

Kongsilah!