PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Sunday, February 28, 2010

birthday heliza

eppy besday heliza..
terima kasih kepada team beren atas jemputan
tahniah team bereh atas majlis ini..
gembira dpt jumpa kawan2 lama yg bersahabat atas nama heliza fan club
buat heliza semoga terus berjaya dlm dunia popular ni...
terus tabah atas segalanya..

masa nk balik... wah besday ija tapi ita yg dpt hadiah

gambar dengan artis ni perlu ok..
kengkawan lama miss u
tetap maintain poyo kita org ni :)
ramai org tnya kenapa ija suka wat muka mcm ni..?

Friday, February 19, 2010

Botol Air


cantik ke?
cantikan.. wah gitu puji sdri la botal air sdri hee..
mn dpt nak tahu..
ni adalah limited edition Tupperware sempena valentime ari tu..
saja2 bli sbb kaler pink...
lagi pun suka benda yg limited ni.. tp yg mampu bli jer la
bkn sambut pun benda2 ni..
kalo nk tahu la harga dia rm 25..00 tuuk 2 biji..
kalo ada yg berkenan pi la cari dealer tupperware.. kot2 ada lgi..
skrg botol air tu simpan je bkn pki pun..
jom senyum.. walaupun sedih ok..

Wednesday, February 17, 2010

Birthday Fara Fauzana - citer lama :P

ni sebenarnya citer lama tapi tak berkesempatan nak update..
rasanya semua org tahu citer tentang besday fafau..
atau pun fafau nk blanja mkn kan? tp yg tak beshnya ita tak amik tahu..
jadi tak tahu sampai la dah pi sana baru tahu..
apa2 pun thanks kat osmateku yg kata nk nk blanja mkn kat Shah Alam..
tak pasal2 lunch gan fafau..

mcm red karpet.. sampai2 kena gambar kat benner fara yg besar ni

comeikan heee ita ke fara :)

untuk fara:
thanks ek... makanan semua sedap2
dah la free.. tahun depan wat lagi..
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki
osmate ku yg baik hati.. cantik kan kek fara

masa ni last nk balik amik gambar lg tu hee :)
VIP pass..

peace!!!

Tuesday, February 9, 2010

aktiviti ujung minggu - NASI LEMAK

kalo inggu lepas memcuba buat soto..
ari ahad 7 febuari ari tu.. test plak wat nasi lemak..
tapi nasinya tawar skit plak...
apa2 pun ita dah cube jaya...

Nasi Lemak..
ayam goring berepah
telo mata kerbau
sambal daging
timum kaca & ikan bilis


Monday, February 8, 2010

doakan amira zahida cepat sembuh

salam...
doakan adik sepupu ita ni cepat sembuh ya..
adik sepupu ita ni ada pendarahan beku dari atas kepala ke tengkuk..
umur dia baru 4 bln..dia skrg berada di HUKM tingkat 4



Wednesday, February 3, 2010

mood yg tak stabil

hmm tunggu masa je nak kuar.. tapi tak kuar2 gak...
ari ni sgt bosan tuk aku... ntah la mungkin sbb mood tk stabil ni...
aku pun pelik nape la ari ni teruk sgt badan rasa tk sedap jer...
tadi kat opis ada manager branch meeting... biasala kan citer nya pasal sales
setiap branch.. tp bil ada meeting aku yg skit tertekan...
semua branch bawa billing... harus siap ari tu juga,, sbb meka nk bawa balik
tempat diorg... jadi terkejar-kejar la aku... biasa lakan nama pun kuli
siapkan gak... akhirnya siap.. tapi buat dlm keadaan bosannn bosan la jadinya..
TAPI...
mlm ni aku masih tak stabil bosan yg amat...
wahai marsita wake up!!!!!!!
hmmmm
pening...

Monday, February 1, 2010

budiey.com dah 3 tahun

org kata citer ni dah lapok la kan.. tapi tak per la...
ita nak ucapkan selamat ulang tahun budiey.com
semoga menjadi portal hiburan yg terbaik..
wat budiey semoga trus menulis...
budiey.com mmg best..
thanks gak tuk gambar ita yg cantik ni...


aktiviti ujung minggu


salam windu kat blog yg besawang ni heee
ok la ujung minggu ni apa yg anda buat selain dating dan menghabiskan masa bersama keluarga... aktiviti minggu ni adalah memsak heee jom layan gambar...

MENU : SOTO AYAM



Kongsilah!