PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Friday, October 21, 2011

Sesi Menglistkan Kawan-kawan

senarai list kawan2 tgh dibuat.. tak tahu la kalo ada yg tertingal.. 
harapnya xde.. dah cek kat fb dah cek kat hp
 kalo ada yg lupa jugak tak tahu la ita ni mmg sengal hehe.. 
hari ni ita dah mula skit email ke msj kawan tuk mtk alamat..
pada kawan2 yg terbaca ni.. tlg ingatkan kalo2 la ita terlupa.. 

NOTA EITAKZ: MOOD MALAS NK BUAT KERJA SBB ESK CUTI YEAHHH!!!


Thursday, October 20, 2011

Ada kebab yeahhh!!!


 Ada kebab yeah!! 
pinjam tag line zura!
hak hak hak kerana terlalu gembira ada kebab zurra trus ada tag line 
hebat! syabas dik teruskan usaha hahaha


tengok kebab ni mengiurkan tak.. mmg sedap..  suka sgt... 
sebenarnya ari isnin ari tu kt orang gi kebab ni tak de. cuti katanya
tiba2 smlm kt org datang smlm dah makan macam2 tba2 ada kebab plak 
tu yg dtgnya tag line zurra ni 
ADA KEBAB YEAHHH!!

hahahha gembira dapat makan kebab.. 
pada yg rasa nk mkn kebab ni 
meh jom ke 
CANAI CAFE
2, Jalan SS15/4
Subang JayaSelangor 47500
03-5632 1279

NOTA EITAKZ: SAMBIL MAKAN KEBAB SAMBIL GOSIP.. SAMBIL GELAK.. SMPI PENAT HEHE.. GILER SENGAL.. CITER NI AKAN BERSAMBUNG SMPI KE ABG BATMAN OK! TUNGGU!!

malas nk layan ... stop!

tak payah nk popular sbb orang lain.. 
nnt Allah balas terduduk kau baru tahu.. 
jgn aniya orang..  Allah tu ada.. 
lagi pesanan aku jgn guna nama org berkepentingan tuk naik kan diri sdri
itu sgt tak bagus.. 
bersederhana la dan rendah diri lg baik... 
kalo ko buat satu benda hasil usaha orang lain cuma nk nama  lupakan ok.
nama tak bawa kemana pun..


Friday, October 14, 2011

terima kasih kak su


teruja & terharu sgt2 dlm memikirkan macam2 tuk majlis yg akan sampai. tiba-tiba dpt call dari kak su.. kak su ni kira antara kawan yg aku rapat la masa kerja kat kampeni lama dlu.. kawan bergosip kawan mengadu.. kiranya semua benda yg terjadi kat opis aku lama tu aku citer gan dia dlu hahaha bespren la konon kan hahaha.. apa aku mengarut ni.. kak su call tanya tema kaler apa so aku gan poyonya jawap purple la mcm tu.. ok pastu di kata dia nk cari bunga telur aku.. ya Allah mmg rezeki la.. pastu dia dah beli.. cntk suka sgt... terima kasih dan sayang kak su.. semoga akak dan keluarga di murahkan rezeki amin.. love u!!!


Thursday, October 13, 2011

hepi day zura!




happy birthday zura.. 
sory lambat post kat blog sbb kakak ko ni 
terlalu malas nk update blog yg comel lg cun ni hehehe 
ok kesempatan ni kak ita nak ucapkan 
semoga panjang umur 
semoga di murahkan rezeki 
semoga jadi anak yg soleh 
semoga cpt dpt jodoh 
semoga baik2 selalu
semoga O hehe menjadi kekasih mu s
semoga dan semoga la.. 
amin 

miss u & love u .. 
kak ita 

Kongsilah!