PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Thursday, August 14, 2014

SAHABAT - SELAMAT PENGANTIN BARU :)

alahamdulillah  tiada kata yang dapat digambar betapa gembiranya bila sahabat yang dulu hanya kenalan internet yang dikenalkan oleh seorang sahabat menjadi housemate dan sahabat selamanya seperti darah daging. suka duka masam pahit manis semua ditempuhi bersama. 5 tahun hidup bersama terlalu sukar untuk dilupakan...

aku antara orang yang paling gembira bila tahu sahabat yg ku angap seperti adik. walaupun umur membezakan tapi dia nak jadi adik aku tak kisahlah adik ke akak tp aku seronok dapat jumpa sahabat seperti ini yang tidak pernah aku temui sebelum ini dan sehingga ko satunya lia..


SELAMAT PENGANTIN BARU & TAHNIAH 
doa aku untuk kau memestinya 
terus bahagia dan kekal hingga ke syurga amin

sampai hari ini aku masih teringat2 kata2 ko aku x de perasaan pun tgk ko dah nikah
hahaha aku tak terluah malam ko nikah kerana terlalu gembira. selesai angah akad nikah gan ko otak aku terus melayang ke rumah Ampang terlalu banyak kisah kita. paling kuat ingatan aku apabila ko nk bagi tahu aku kau dah jatuh cinta gan angah hehe...


sangat cantik dah gojes di hari perkahwinan 
terbaik!



-
-
-
-
-
-
-
-
-
tak tahu nak taip apa lagi... 
ok bye 

Wednesday, August 6, 2014

PASWORD VITAMIN4U.COM.MY

Semangat dah masuk.. 
Tapi masih ada cabarannya.
PASWORD ADMIN LOGIN UNTUK BLOG VITAMIN4U tidak ada atau tak ingat 
sebenarnya sememangnya x pernah ambik tahu pun. 
padan muka kan?
sebelum ini memang buat perjanjian dengan en suami PaanMFR saya draft di MS Words atau notepad nnt dia update tapi semankin lama janji hanya tinggal janji semakin hari semankin sibuk dan aku x sediakan bahan mcm mana dia nk update kan? kan? kan?... 
berbalik pada pasword vitamin4u tadi. boleh dilogin masuk jika dibuka guna Apple Merah en suami kerana sudah disimpan dimemori.
jadi bila Apple Hijau aku berfungsi baru terfikir bagiman mahu login tiada pasword begitulah kisahnya.

ini apple yang dimaksudkan bersama tuan asal.

tak faham tak apa sebab aku taip syok  sendiri je ni.. aku rasa jari jemari aku dah gatal nak menaip 

nota kasih sayang: ensuami tercinta nnt dah reset pasword boleh bagi yer tq love u.

PROMOSI TERBAIK OGOS 2014 DARIPADA SHAKLEE BELI 6 PERCUMA 1 GLACOMPLEX.
BERBALOI DAN PENUH NIKMAT INFO GLA COMPLEX


DAPATKAN DARIPADA KAMI DI VITAMIN4U 




Ini Blog peribadi saya

Assalamualaikum 

Tiba-tiba malam ini selak-selak plak blog lama yang kutinggalkan penuh bersawang dan berhabuk. Masuk Terus semput. 

alhamdulillah tiba-tiba jari jemari saya rajin untuk menaip.
tidak tahu atas seruan apa. tapi rasanya masanya telah tiba untuk berblog semula. 
sebenarnya saya tidaklah tidak menulis langsung saya ada bersama blog kesihatan saya jemput layari www.vitamin4u.com.my wah gemak bukan namanya. hadiah dari en suami PaanMFR terima kasih tidak terhingga buat en suami. 

berbalik pada blog yang saya sayangi ini yang menguatkan saya untuk menulis kembali kerana isinya terlalu banyak kisah gembira, sedih, geram sakit hati dan poyo. hahaha sebab saya banyak gambo selfie dalam ini memang dari dulu lagi rupanya saya suka selfie poyo-poyo. jadi janganlah kata saya poyo bila saya selalu selfie dah istagram atau facebook kan? kan? kan?

oklah oleh kerana lama tidak update blog jom layan gambar terbaru saya bersama keluarga. 


comelkan kami?

bagi anda yang memelukan makanan kesihatan. Mari dapatkan di VITAMIN4U  konsultansi percuma dan mesra daripada kami anda pasti teruja!

Saya Pengedar Shaklee yang Sah





Wednesday, October 16, 2013

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Fatihah ke 1

Alhamdulillah 

Fatihah genap usianya 1 Tahun pada 16.10.2013 
Tiada apa yang dapat diucapkan selain daripada mendoakan yang terbaik dan bersyukur atas kurniaan yang Allah berikan. Ibu dan bapak sangat menyangi fatihah.

Monday, April 1, 2013

Kini 1 April 2013 - 7 tahun berlalu

AL FATIHAH
Buat Abah Tersayang 
Kamarulzaman bin Jaafar 
Semoga Rohnya di tempatkan di kalangan orang yg solah dan beriman 
amin 

1 April 2013 kini genap 7 tahun abah pergi buat selamanya.
namum nama abah tidak pernah putus dari kami adik beradik 
kasih sayang abah dan pesan abah tetap kami ingat.
adakalanya kata-kata abah yg pernah cakap dengan kami dulu 
menjadi gurauan kami bila berjumpa mahupun dalam talifon. 
doa kami buat abah di sana agar aman tenang dan 
di tempatkan dengan para solihin tidak akan putus 

mungkin abah tahu sekarang anaknya dah besar 
cucunya semankin ramai 
kadang kala terdetik kalau abah ada lagi 
tentu abah seronok dengan cucunya 
tapi Allah lebih Sayangkan Abah 
kami Redha. 

Doaku tenanglah abah disana
tempatkan la abah dikalangan orang-orang yg beriman dan soleh 
senangkan abah di alam barkzah 
masukkan abah ke dalam syurga 
Ya ALLAH 
perkenankan doa hamba mu ini 
AMIN 


Saturday, February 23, 2013

hepi besday to me

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Alhamdulillah Terima kasih Ya Allah kini genap umur 30 tahun di berikan kesihatan untuk menyambuat ulang tahun kelahiran. Saat yang sangat bahagia bila dapat surprise dari orang tersayangkan rasa sangat di hargai alhamdulillah tahun ni tahun ke 2 birthday bersama suami lebih seronok dari masa belum kawin rasa gembira dan bahagia berbunga di hati Terima Kasih abg. Walaupun suami saya seorang yg sibuk dia tetap mencuri masa untuk hari-hari bahagia kami. 
Terima kasih juga buat semua mak, mak mertua, adik-adikku yg tak pernah lupa beri ucapan dari kecik sampai besar. kita selalu bergaduh mulut tapi kasih sayang antara kita sangat kuat sayang korang. buat kakak - kakak ipar dan semua kawan - kawan tersayang yang mendoakan dan memberi ucapan di fb  twitter ,sms, whatsApps dan Call terima kasih banyak hari jadi pada saya semoga kita semua di murahkan rezeki dipanjangkan umur dan di murahkan rezeki amin. 

Hadiah Paling bermakna ialah bila di ingati atau dihargai oleh suami walaupun rasa bahagia dan hati berbunga. hadiah yg paling sangat bermakna buat ita ialah FATIHAH dia penyeri kebahagian buat kami.tahun lepas besday ibu dia dalam perut tahun ini dia potong kek sekali tahun depan dia dah leh ucap hepi besday ibu insyaAllah. Terima kasih Ya Allah. 

nak tahu kisah saya di surprise oleh en suami dan adik bongsu meh baca blog en Suami http://mfr.jentayu.com/2013/02/23-selamat-ulang-tahun-sayang.html siap ada cerita preparation diorg tu hahahaha.. apa-apa pun terima kasih sayang love u 



Kongsilah!