PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Wednesday, August 6, 2014

Ini Blog peribadi saya

Assalamualaikum 

Tiba-tiba malam ini selak-selak plak blog lama yang kutinggalkan penuh bersawang dan berhabuk. Masuk Terus semput. 

alhamdulillah tiba-tiba jari jemari saya rajin untuk menaip.
tidak tahu atas seruan apa. tapi rasanya masanya telah tiba untuk berblog semula. 
sebenarnya saya tidaklah tidak menulis langsung saya ada bersama blog kesihatan saya jemput layari www.vitamin4u.com.my wah gemak bukan namanya. hadiah dari en suami PaanMFR terima kasih tidak terhingga buat en suami. 

berbalik pada blog yang saya sayangi ini yang menguatkan saya untuk menulis kembali kerana isinya terlalu banyak kisah gembira, sedih, geram sakit hati dan poyo. hahaha sebab saya banyak gambo selfie dalam ini memang dari dulu lagi rupanya saya suka selfie poyo-poyo. jadi janganlah kata saya poyo bila saya selalu selfie dah istagram atau facebook kan? kan? kan?

oklah oleh kerana lama tidak update blog jom layan gambar terbaru saya bersama keluarga. 


comelkan kami?

bagi anda yang memelukan makanan kesihatan. Mari dapatkan di VITAMIN4U  konsultansi percuma dan mesra daripada kami anda pasti teruja!

Saya Pengedar Shaklee yang Sah

2 comments:

Aishah Ahmad said...

I likee...

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Post a Comment

Kongsilah!