PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Friday, December 19, 2008

citer Temuduga smlm

Sebelum tu terima kasih kawan yg mendoakan ita berjaya dalam temuduga semlm.. semuanya berjalan baik terima kasih semua sayang sangat perkenalan ini.. terima kasih semua wahai sahabatku..

ok kisah bermula begini ita ada 3 temuduga semlm tp ita pergi 2 jer.. memandangkan jauh plak seri damansara tu.. kat kepong sana... tp tak tahu la kalo rezeki ita kat sana..


ok smlm kol 10 ita ke damansara jaya tuk temuduga jam 10pagi.. dengan kelebihan yg ita ada tahu mengunakan system UBS Invoicing.. ita layak kerja di situ.. alhamdulillah rezeki dr ya Maha Esa tuk hambanya... atas perbincangan kami.. ita akan bermula kerja isnin ni 22hb 12.. tp setelah dia amati kerja tingal 7 hari.. dia mtk ita start 5 Januari.. jadi ada la masa ita tuk rest skit.. :) hee tp keja baru ni tak de tenet dah,, tak leh main2 dah.. jadi mula ari ni saya berubah tuk serius pada kerja.. dan mlm ita akan online.. bergantung pada rasa penat dan keadaan heee :) doakan ita sesuai di kampeni baru ita ni ya? dan dpt wat yg terbaik.. heee :)

Kol 3ptg plak ita temuduga kat jalan ampang.. kat menara getah asli tingkat 10 heee :) kat situ tak de keputusan lagi.. sbb ari ni dia ada 2 org lagi tuk di temuduga.. so kena tunggu paling lewat keputusannya khamis.. oh ya.. kerja kat sini.. mcm kerja ita sekarang.. dia company consultant yg buka cawangan di KL :).. kata puan yg temuduga ita tuk ita tuk smlm ita adalah pilihan dia yg paling top sekali.. tp ita tak tahu la rezeki di tangan yg Maha Esa.. ita terima mn ajer.. asalkan ita tak jadi penggangur.. hmm.. tp kat sini macam2 soalan dia tanya ita.. huh... tp ita cube jawap dengan baik :)

dan ari ni ita ada lagi temuduga kat jalan ulu yam kol 4 ptg sepatutnya tp tdi akak tu call dia mtk tangguh.. sbb ari ni dia ada meeting.. so dia soh ita tetapkan tarikh ita bleh dtg.. ni tuk jawatan asst account.. kat pusat kecantikan ko.. heee :D Rabu ni ada lagi kat subang company kontraktor plak.. tu la citer dia..

heee tak de gambo la.. pagi tu ita pakai baju raya.. ptg plak ita pakai baju yg ita bergambar gan anak sedara ita tu heee :)

TERIMA KASIH SEKALI LAGI... TUK SAHABAT2KU YG MENDOAKAN ITA.. TERIMA KASIH KORANG...


6 comments:

atty's said...

semoga ita berjaya dlm apa jua lapangan..yg ita ceburi nanti ye..

ms ct said...

good luck

hudd said...

oit..g lg mlm ni nk? hehehee..

yg psl nuffnag yg ko ckp tu aku dok phm ler...

pEnNa said...

semoga eita berjaya je..
dulu amik acct ye?

Eita said...

thanks semua sayang koranggg

Lina said...

byknye tduga... kak lina doakan eita berjaya... klu ada rezeki eita tu mesti dapat...

Post a Comment

Kongsilah!