PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Monday, March 2, 2009

kami @ wiliam

salam..
kenapa saya ke wiliam...
kerana terlalu teruja... ramai blogger bercerita tentang warung wiliam..
kenapa saya pangil warung.. kerana ia hanya sebuah warung..
ok la dari segi mknan mmg ok la sdap la bleh la...
dan ita syorkan..
sapa yg rasa tak kuat mkn bleh la order satu jer kongsi 2 org...
mknannya terlalu banyak..
bak kata osmate ita "weh mknana dia mcm dlm dulang weh"
hahahahha kelakar kalo ingat..
tp pada yg agak pembersih atau cerewet rasanya tak lalu nk mkn kat sini..
tempat ni agak kotorla heee dengan cik ti berlari2 alahai..
kurang seronok la dari segi tu...
bau juga kurang enak :) ok la pada yg n pi silakan.. hehehe
sekurang-kurangnya terlepas hajat nk mkn kat wiliam ni kan hud.. hehehe
dan pesanan terakhir... sila bawa duit secukupnya ok..
kalo duit sepuluh ke dua puluh henget jgn la pi
tak pasal2kan kena basuh pinggan hehhee peace...
sekian jer kisah wiliam ita... pada ita tak de yg menarik hehehe



sila jemput tgk ok.. terlalu banyak mknan..
kt org siap bungkus bawa balik yg tak luak tu..
tak larat dah nk mkn hehehe..

7 comments:

CuTeMiUt78 said...

uishh... besar bagak pinggan nya dik.. memang dah mcm dulang la plak..

hudd said...

eita..email kt aku gmbr tuh leh? aku nk updated gak..hehehee..

LAXX_SA@YAHOO.COM

NuNu BeBeH said...

ni ke gambo korang p makan tuu...lia nak bagi nana tp xsempat jerk...tngok cni je la...hehehe..nampak menyelerakan...ahaa...nnt kak ita banje nana plak eh..

JIVEBUMZ said...

kat mane william tu ek?? sile kasi alamat nak terjah tengok beso mane pinggan makan kedai tu..muahaha

rindu sama ita lama menyepi!

Luckylia™ said...

kite makan cikit je tau... setengah pinggan nasik goeng ketam, setengah pinggan mihun raja, beberape suap ciken cop, 2 batang soset.. tu jek...

cIk pEnNa said...

besar nye pinggan nye eita!
mmg kenyammmmmmm nih..
hihihi

Akshay said...

Father's Day is celebrated for a special person of the family - father. All the sun and daughter are express love feeling with their dad and make a day extremely special. If you want to celebrate this Father Day with your father, then you need to some Beautiful Fathers Day Images, Fathers day Wallpapers, and Fathers Day GIF. Here we collect best Fathers Day Quotes Images for you. Happy Fathers Day quotes Father's Day is celebrated in all over the world on the different days.

Post a Comment

Kongsilah!