PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Monday, April 20, 2009

bila dah suka

heee beshkan tajuk ni... ni adalah tajuk novel terbaru MIMIE AFINIE
korang dapatkannya di pasaran citernya best laa suka tau heee
haa lagi satu nama eita dan juga my laling ada dlm watak ni...
thanks kat mimie afinie sbb hadiahkan novel ni kat kt org eh..
terlalu menghargainya.. thankss sgt2
opsss wat osmate tersayang yg cadangkan nama kt org pun sayang kamu juga thanks
haaa jom tgk novel ni... dapatkan di pasaran tau

KEPADA PEMINAT DAN BERMINAT KEPADA MIMIE AFINIE
SILA LAYARI BLOG MIMIE AFINE OK
http://mimie-afinie.blogspot.com/


MUKA DEPAN

MUKA BELAKANG

DAN INI YG ISTIMEWA HEHEHE :)
DPT AUTOGRAPH LAGI HEHEHE
MEKASIH YA.. MEKASIH SGT2

P/S: sila abaikan atas tilam kita eh heheh

------------------------------------------------
sedikit sinopsis yg ita taip balik dr belakang novel ok..

kata orang, cinta pertama paling sukar utk dilupakan
kata org lagi, bila kecewa dalam bercinta kita memerlukan
masa yg lama utk sembuh benarkah begitu?
kalau benar, masakan dia senang jatuh cinta dan senang pula melupakan?

sebelum ini sudah 2 kali. kini hatinya terisi dengan nama lain pula
mungkin betul dia jenis yg tidak boleh di buat baik
pantang org buat baik sikit, senang sgt di beri hati.
entahlah tapi sekalipun dia yakin dia cintakan si dia cinta sunggu-sungguh.

BILA DAH SUKA membawa anda menyelami hati seorg gadis genit
bernama nurul huda. dia kecewa dengan perkahwinan insan yg dia cintai
membawa diri ke utara tanah air. tetapi setiba di sana sesuatu yg tak diduga
telah menimpa dirinya lalu mengubah perjalanan hidupnya..

oleh itu jom beli
BILA DAH SUKA - MIMIE AFINIE

8 comments:

JIVEBUMZ said...

wah bestnye ada org kasi novel pastu watak sejibik macam dalam novel tu..wah wah wah bestnyeeee

so lomantik loh

Luckylia™ said...

huahuaaaa... kite pon nak post threat mcm ni.. sempat draf jek.. tak jadik la nak post... huhuuuu...

masviona said...

kelakar baca note tuh........kongsi ya....jgn gado2...ahaksss

Eita said...

kak jivebumz ku sayang..
guna nama je.. watak tak sama heee :)

Eita said...

oit mak cik..
buat jer la..
awatnya tak jadi plak ni isshhhh

Eita said...

kak masviona hahaha
tu la kan... sweet je hahah

CuTeMiUt78 said...

ho..ho..ho.. cam best je kan.. oh dah smpi ya.. k akan akak nnti kan

Eita said...

heee ok kak nntkannn
jgn lupa beli novel heee

Post a Comment

Kongsilah!