PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Sunday, May 24, 2009

Syurga Cinta bersama Budiey.com...

Pertama sekali.. nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kat budiey.. sbb memberikan 5 tiket trus kat kami.. dengan lima tiket yg ada ita hanya ingat orang2 yg dekat gan ita jer.. mtk maafla pada yg terlupa.. opsss sebenarnya tiket ni di berikan kepada my laling sbb budiey sblm full time blogger satu opis gan dia.. kalo tak pun tak merasa gak ni.. hehehe thanks my laling.. sepatutnya ita pergi bersama kak she, kak kecu gan kak noridah.. kak noridah pagi masej tak sihat.. pening gak nk pk sapa nk ganti ni... akhirnya teringat budak effa ni.. kalo2 dia ada kat sini.. ermm nasib baik dia ada dan dia setuju nak join kalo tak tak kena pk lagi.. tgh ari kak she lak kata kak kecu tak leh pi.. tp dah ganti gan osmate dia.. jadi la kami berlima.. seperti di janjikan kol 3.oo kat klcc trus jer jumpa budiey.. budiey sediakan macam2 soalan tentang budiey.com dan syurga cinta.. yg pastinya kami berlima dapat hadiah.. kena kami hebat hahahahaha... thanks budiey..
jom singgah blog budiey..
www.budiey.com



haaa ni 5 tiket dan juga godies bag yg ita dpt.. thanks byk2 ya encik budiey


ok sekarang citer skit pasal SYURGA CINT

hmm mcm mn eh nk ckp.. mmg minat heliza.. jadi rasa mcm best la kan... hahahah tak de la.. citer ni mmg best.. syabas HELIZA, AWAL & HAZIQ.. citer dia sgt menarik sgt byk ke arah kebaikan.. watak haziq cukup hebat... mmg lucu dibuatnya... Awal mmg hebat lakonannya sgt mantap.. dan percubaan pertama HELIZA di layar perak amat berkesan walaupun ada lagi yg perlu di pelajari.. syabas ija.. semoga ada lagi filem terbaru tuk kamu..

kepada kengkawan yg belum tengok... silaaa laa tgk sesungguhnya sgt best...


good luck ija!!!


10 comments:

JIVEBUMZ said...

wah best ker ita?? harus tengok jugak la kalo camni..

neway rindu kat ita!! lama menyepiiii

Eita said...

hai kakakku..
ita berkesempatan jer...
harus tengok..
ajak cik bob citer ni sgt bagus..

reen said...

salam ita...lama x jnguk sini..
wahhhh....dia dh tngk syurga cinta ye...ni yg jeles ni...huhuhu...

atty's said...

beshnya lain kali kasik kty ye..eehhehe

Eita said...

kak reen pi tgk tau..
citer ni sgt besh...

Eita said...

kak atty dok mn?
bg no phone bleh je nk ajak :)

cIk pEnNa said...

heliza cantikkkkkkkkkkkkkk...

Eita said...

dia mmg cantik

hudd said...

hOi!tak ajak aku..lupa kwn betoi la .....

Eita said...

alahai sowy laaa
bkn lupa tp dh cukup..
huhuhu ampunnnn

Post a Comment

Kongsilah!