PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Tuesday, January 6, 2009

hari ini lebih baik dr smlm..

hari ini lebih baik dari semlm.. ketua akaun dept dah datang.. jadi ada lah kerja ita... tak de la dok bosan melangok.. hm.. aku tak faham la.. kenapa mesti ada org iri hati... bkn salah ita dpt gaji byk tu.. ita mtk dia org bg.. sbb tu ita terima keja kat situ.. hmm orang lama tak buas hati.. apa yg ita bleh buat.. ntah la.. ita pandai guna ubs system.. dah tentu la ita demand gaji skit... tu pun tak byk mn.. ita terima jer.. sbb kebetulan kontrak abis dec 2008 ari... ishh nape mcm ni.. mcm2 la.. hmm pening... sedangkan ita bleh wat invoice mengunakan ubs system dengan baik.. apa yg harus ita blaja cuma hafalkan kod jer.. tp tak tahan la suara-suara sumbang yg tak puas hati ni.. macam2laa.. pening pala.. hmm ita plak sblm ni tak pernah kerja gan org dok site dlu sorang2 engineer jer tu pun tak borak2 bila ramai ppuan ni rasa mcm lain jer.. ita tgk jer.. mcm tak de mood nk baik sgt gan org.. sekadar gitu2 bleh la.. tak nak jadi mcm kat mysys dlu.... org yg baik gan kt la musuh paling dekat.. tp tk semua.. segelintir jer.. :) stoppp... tk citer sbb gue dah lupakan... hahahaha.. tingal sejarah..

lama tak letak gambar sdri kan.. hehehe ni jer yg sempat posing smlm.. ari ni tak sempat byk sgt kerja.. tp seronok tak de la dia kata ita tak bermaya.. huh...

7 comments:

pEnNa said...

saba ye eita..
biasa la tuh..
adat dunia..
sabar ye..
;)

Eita said...

thanks penna.. sabar ler ni hehehe

Am said...

biasalah tu eita, semua tu dugaan. Paling penting cara kita terima dugaan tu....

Eita said...

thanks Am...

atty's said...

buat tak tau je ta..

ko buat je keje ko..ujun bln dpt gaji..

banje kty ek..

CuTeMiUt78 said...

selamat bertugas ya dik.. ala.. abaikan je suara2 sumbang mambang tu.. biasa ler ta, org klu dah ada perasaan PHD ni susah tau.. anyway.. good luck utk keja yg baru ni.. klu ada kesempatan insyallah berjumpa la kita.. akak nak add eita, nak pos hadiah. Eita tersenarai top komentar kat blog akak bulan lepas..

nurulhuda abu bakar said...

bgsnye pandai guna ubs.. teringin nk blaja :)

Post a Comment

Kongsilah!