PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Monday, January 19, 2009

Tahniah Ija..

heee apa pun tahniah kepada heliza dan zahid mlm AJL kelmarin.. walaupun tak menang dah ke juara lagu dah kira menang.. tuk heliza yg baru mencipta nama di bidang seni.. apa pun ita rasakan persembahan ija mantap dan baik sekali... tahniah ija.. walaupun tak dpt tgk live ita rasakan ija dah cukup hebat dr mlm full reahsel mlm sabtu ari tu.. good luck ija all the best..

wat ziana zain.. wah mantap tp tak de rezeki... apa akak mmg melatop i love u so much la.. teringat zaman2 rajin membalas surat dlu... hahahah rindunya wat kakakku ziana zian akak tetap juara di hatiku...

abg pejal huhuhu sampai syurga la.. tak de rezeki nk jadi juara lagu kan... tak per tahu depan ada lagi.. apa2 pun tahniah.. wat semuanya yg bertanding dlm AJL mlm tdi tahniah...

p/s: rumah dah siap jgn pahat masih berbunyi heee :)

rinduku pada ija dah terubat.. dah bertemu pada full reahsel ari tu... hmm besday ija tak pat join.. balik kampung plak alahai ruginya...

pada peminat HELIZA yg nk join besday heliza.. bleh la ke facebook Nur Heliza Helmi.. maaf la web fc heliza ada masalah skit.. masalah akan di perbaiki sedikit masa lagi isyaAllah.. jap ek ita cari posternya hee :)


cepat-cepat tau.. call mana tahu masih boleh join :)

10 comments:

.::Wanie::. said...

Alaaaaaaa...akk tak join ke...
igtkan dpt jumpa lg...
mcm ramai je tak join ni? yeke...
Tp wani gi..insyaallah gi...

Baru nak tnya npe dgn bereeh..ooo de mslh ek...

Eita said...

haah la wanie balik kampung ada kenduri huhuhu

haah bereh ada masalah zarip tgh setlekan.. zari onwer baru server bereh skrg ni.. dah 1 tahun gak la..tak baru sgt hehehe

♥S@R@♥ said...

thanks eita for the info..patut la miz masuk bnyk kali xboleh2 gak..
miz oun xdpt join birthday ija.. :(..

dh le rindu kt sume2..kt eita (yg suke gelak jew),kt shima,ala,paan,ish ramai le lg...

lama dah xjoin..hmm..agk2 die org xnak tukar tarikh 2 ke ek?..huhu

CuTeMiUt78 said...

wah.. gitu ke.. anyway.. blk kg ke..?? emm..apa2 nnti calling2 k. ada masa sudi2kan lah buat tag tig tug kat blog akak tu ya

pEnNa said...

sue nengok jore lagu..
igt kan ija yg akan menang..
tp adehh..kalahhh!
frust!
;(

nurulhuda abu bakar said...

wah, sume geng heliza ni.. hehe

Eita said...

sara.. a.k.a cik mizbuterfly..
lama ek tak jumpa hehhehe :D
nnt ada rezeki jumpa la kan..
tak dpt buat besday ija pada tarikh lain sbb dia dah balik sabah..
ni jer tarikh yg dia ada.. kalo nak pun nnt bulan 5.. promosi syurga cinta.. nk wat mcm mn kan hm..

Eita said...

insyaAllah kak kalo berkesempatan kt jumpa ok..

Eita said...

heee su tu la kecewa la skit..
tp ke juara lagu tu dah kejayaan wat ija dan fans :)

Eita said...

hehehheeh huda pun minat ija ya?

Post a Comment

Kongsilah!