PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Friday, January 9, 2009

Serasi Bersama

ita semakin serasi :) heee mcm besh je kan serasi gan sapa serasi bersama heheeh kampeni ita.. ari ni perasaan sernok telah menguasi sedikit... harap2 semakin hari semakin sayang... mungkin selama ini ita suka tanguh kerja sbb takut tak de kerja tp di tempat baru ni tidak lagi.. kerana semakin lmbt semakin bertimbum kerja.. jadi ita harus laju dan pantas chaiyok... hmm seronok bila kerja wat kerja hahaha tak bekesempatan langsung nk layan benda lain besh la byk benda ita blaja.. iya la lagi pun ni 1 st time ita dok akaun dept. sepenuhnya huh bz gila... dan ni pengalaman pertama ita keja di logistik company... sblm ni ita dah kerja IT company dan enginering kali ni berubah ke pengalaman baru seronok la... oh suara2 di opis ita... hehehehe dia masih trus bercakap tp ita pekak kan teliga yg penting kerja ita siap... dan yg ita rasa seronok akak tu kata ita cepat sbb ita pernah keja dia kata... alahamdulillah dengan umur ita yg dah meningkat 26 ni ita harus berubah... ita akan cube berubah tuk wat yg terbaik dalam diri ita.. hmm wah semangat kan roh semangat dah masuk tu yg jadi semangat... alhamdulillah perasaan ita dah berubah hahahha tp yg best esk tak kerja hehehe leh tdo huhuhu :)


tdi dia org ckp gan eita

1. ita ni garang
2. knp bila wat kerja ita diam jer.. diaorg takut ita tak tahu.. siap ckp tak tahu tanya nnt sesat jalan adeiii kena gue sebiji..
3. dia org kata lagi 2 minggu expert la

jawapan ita
1. bkn garang tonasi ita ni,,, ita pun sedar bab ni.. dlu masa ita kerja kat jb ita kena marah gan pegawai timbalan setia negeri sbb dia kata ita ckp gan dia garang huh dia siap dtg opis takut ita.. ni harus ita ubah.. kena ubah tonasi ita.. hmm my laling pun kata ita garang nk wat mcm mn huh berubah!!!! berubah!!! berubah!!! tp pada ita kt kena garang gak kan.. kalo tak nnt org pijak pala kt.. hmm manusia bkn bleh wat baik sgt pun :) gunting dalam lipatan mcm2 ita kena semua tu pengajaran wat ita.. ni baru 26 dah mcm kan nnt 62 tahun huh..

2. hahahahah diam salah satu sbb ita gigih menhafal keja2 baru ita.. dan salah satu sbb lagii 2 tahun ita keja site tak de kawan dok sorang.. jadi ni satu kejutran semula tuk ita la.. tp mmg ita berjaga2 pun takut nk baik sgt sbb ita ni murah ati.. hahahaha..

3. alhamudulillah insyaAllah amin :)

ok nite hehehe :) saja nk berkongsi perasaan ita hehehehe..

5 comments:

CuTeMiUt78 said...

alhamdulilah.. semoga bertambah bersemangat dgn kerja2 baru. anyway dik nnti ambil award kat blog akak ya...

pEnNa said...

sherashi bershama ye?
hahaha
;)

nurulhuda abu bakar said...

experience baru nak compare dengan dulu2...

mesti take time for adjustments.. u'll do just great :)

all the best!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

dh suara mmg mcm tu nk buat caner kan?

UnGu VioLeT said...

slm kak, ade award menanti utk akak.. dtg ambik yer!!!

Post a Comment

Kongsilah!