PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Sunday, July 17, 2011

Terima Kasih & Kasih Sayang


Terima kasi atas kasih sayang..
terima kasih atas segalanya

Terima kasih buat mak kerana melahirkan dan membesarkan along.. terima kasih jasa mak tak pernah hilang dalam diri ini tiada apa yg dpt along balas. terima kasih mak.. terima kasih kerana sentiasa bersama along wpun along dalam keadaan sedih dan penat terima kasih dan kasih sayang.

Terima kasih Buat mak ina.. yg sama2 menyelami keperitan semasa kesusahan kami sekeluarga dan sehingga kini masih membantu.. terima kasih! terima kasih atas seponser iklan keli untuk majlis pertunangan along ari tu. terima kasih! semoga along gak dpt membalasnya satu hari nnt atas pengorbanan mak ina selama ini.

Terima kasih buat Mak Teh(Mak) terima kasih atas segalanya.. terima kasih sbb buatkan majlis pertunangan along sgt menarik dan meriah! terima kasih sgt atas pelamin yg cantik tenaga dan sebagainya terima kasih dan sayang.

Terima kasih Umi.. terima kasih atas tambahan hantaran dan membantu along buat hantaran terima kasih sgt2 pasni leh buat along hantaran nikah plak :) along suker..

Terima Kasih buat mak id (ibu) terima kasih atas make up yg cantik.. yg tak pernah along sangka akan nmpk menarik mcm tu terima kasih

terima kasih mak tini atas seponser kek.. dan hantarkan along balik.. terima kasih sgt2... terima kasih dan sayang

Terima kasih buat mama.. yg sgt meriah dan membantu menyambut keluarga belah paan.. terima kasih mama... mama mmg best masa tu.. hehe

Terima kasih pak su.. pak cik nuar, pak andak kerana memeriahkan suasan.. terima kasih

terima kasih buat adik2 ku.. arip & fiza.. membantu kak long mengemas umah.. mengemop wpun korang penat baru balik kerja.. terima kasih iman dan yana.. yg jadi transpoter hantar kak long sana sini.. terima kasih adik aim sbb balik kampung wpun baru habis induksi! terima kasih dan sayang buat korang

Terima kasih sepupu tersayang ila dan suami.. tp mmg ko sorang jer sepupu aku yg besar yg lain semua kecik2 lagi hehe :P terima kasih tenaga dan pertolongan ko.. seronok!

Terima kasih buat pak anjang gan mak anjang.. terima kasih atas segala pertolongan korang.. terima kasih :)

Terima kasih buat keluarga paan yg memeriahkan majlis.. Alhamdulillah majlis pertunagan kami berjalan dengan baik sekali..


Terima kasih atas segalanya semoga Allah permurahkan lagi rezeki kita amin...




4 comments:

Zuha said...

tersentuh baca artikel ni...gud work...dah follow blog ni...

jom follow blog saya

http://mat-jungle.blogspot.com/

PaanMFR said...

Sama sama kasih.. :)

Eita said...

zuha: terima kasih.. kt follow blog awk ok.

Eita said...

paanMFR kasih sentiasa di hati amin

Post a Comment

Kongsilah!