PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Thursday, August 30, 2012

Selamat Hari Raya

Selamat Hari Raya... 
buat semua umat islam.. seronok ke raya.. dah raya ke 11 baru berkesempatan nak mengucapkan Selamat Hari Raya ni. di kesempatan ini ingin memohon maaf buat semua yg mengenali dan seluruh ahli keluarga maaf zahir batin. 

Alhamdulillah dalam keadaan yg membuyung ni ita agak raya sakan la orang kata.. lagi-lagi tahun ni ada suami kan? raya tu lebih banyak  jadi beraya la sampai menggah asyik kerja makan jer.  skali dalam masa seminggu raya berat badan bertambah 3kg hahahah hebat kan? 

oh lupa nak sambung citer bulan puasa.. alhamdulillah berkat doa ibu dapat berpuasa cukup sebulan.. baby pun puasa juga hoyehhhh... 

Raya dah sekarang nak tunggu baby lahir je. tingal sebulan lebih je macam tak caya kan.. rasa macam baru semalam muntah pening tak leh makan x larat nk buat kerja.. letih manjang skali tingal lagi sebulan setengah je baby bleh kuar.. semoga anak ibu dapat lahir dengan sihat sempurna amin..

jom tgk gambar gedik raya ita sekeping cukup la banyak2 segan pula..No comments:

Post a Comment

Kongsilah!