PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Tuesday, October 21, 2008

Terlambat dah tp nak juga..

Heee rasanya mcm dah terlambat tp tak kisah la kan.. sbb tak perasan hik hik hik ke saya tak amik tahu... pasal Bugjet Prihatin ni... banyak-banyak bugjet prihatin ni cuma ni jer yang susai tuk kita.. sbb bkn kerja kerajaan pun bkn nelayan pun bkn semua2 la..

Kecuali bil elektrik RM20

bullet buttonIsi rumah yang membayar bil elektrik RM20 dan ke bawah sebulan tidak perlu menbayar bil elektrik berkuatkuasa 1 Oktober 2008 sehingga akhir 2009.

bullet button Pertumbuhan Keluaran Dalam Negara Kasar (KDNK) Malaysia ialah 6.3 peratus bagi suku kedua 2008, menjadikan pertumbuhan setengah tahun pertama tahun ini pada tahap 6.7 peratus.


haaa macam mana berita baik kan? isi rumah yg bil elektriknya kurang dr RM 20 tak yah byr.. heeee org2 kaya bayarkan.. mula2 saya terfikir gak mcm mn nk dpt RM 20 atau kurang dr RM20 pelik... tp benar memang ada.. tgk sahabat saya ni.. kami berYM..

mula-mula saya bertangapan RM 20 ni hanya tuk golongan org yg susah tapi tidak :) oleh tu mari kt cube berjimat :) Chaiyok!!!!

4 comments:

Mommy Lily said...

bagus kan..boleh cuba berjimat cermat dari skrg

Eita said...

hik hik hik mommy mari kt berjimat
Chaiyok!!!

sweethOneY said...

uii
boleh ek below rm20
umah sy bil letrik mmg atas rm100

Eita said...

tu la mmg pelik...
tp member ni kata dia bleh dpt..
bawah RM 20 :)

Post a Comment

Kongsilah!