PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Sunday, May 8, 2011

AEON Setiawangsa - Giant Wangsa Maju - Carefour Ampang

huh ari ni jalan sakan eh?
pagi dah kuar pi jusco.. konon2nya nk tgk showcase. dan yg paling best tunggu kol 3.00 ptg.. sbb boleh pergi jalan2 lama tu tak pi jalan2 sejak akademi fantasia start.. apa bleh buat kerjakn? sabor jer lah kan??
AEON Setiawangsa..
sementara tunggu darling i abis kerja.. pi la tgk showcase sambil tu jengah2 ler umah kaca tu tgk HAZAMA hee i like!! tp bkn penyokong tegar ek? sekadar suka2 jer.. lagi pun ari ni ada showcase ramai gak ler bekas2 AF ni.. kiranya antara yg paling popular ada kat situ HAFIZ AF7 la.. ok la best la.. bekas pelajar yg tersingkir dan di gugurkan juga ada.. bila darling abis keja kt org mkn dulu harus eh perut dah lapar :P

Giant Wangsa Maju
kenapa pi sini?
ok la buat lelaki mahupun perempuan yg badan besar... org kata extra saiz la kan? untuk lelaki sehingga saiz 60 ada kat sini ok. segala jenis pakaian ada dr kemeja kerja, kemeja santai, t-shirt, jaket, tali pinggang, kasut, seluar slek dan jeans.. so sapa kata GEMUK tak boleh pakai baju yg cntk kn? tuk yg ppuan pula pun sama.. tp tuk aku? tak berminat nk bli kat sini.. tak tahu kenapa mungkin sbb harga satu dan x bape berkenan kat mata :).. sama juga buat ppuan yg besar dan GEMUK bleh pi kedai ni ok? kedai ni nama dia B.O.S btul2 depan RHB bank dlm banggunan giant sebelah KFC.. td laling i beli 2 pasang seluar dan sepasang kemeja RM 3oo.oo lebih x ingat plak.. kalo ada yg berkenan sila pergi.. SUKA TGK ORANG YG GEMUK DAN BADAN BESAR NI BERGAYA DAN CANTIK :) alamat dia klik sini B.O.S ada banya cawangan.

Carefour Ampang
yg ni mmg ita yg nk pi.. nk bli tissue make up removal.. dan pelbagai guna tu.. sampai trus pi cari benda ni dulu iya murah 3 paket rm 1.99 tengok2 dah tingal 6 je huh.. apa lagi amikla semua he he he :P

ada aku kisah wpun jenama carefour yg penting harga dia berpatutan..

eh satu lagi... xkisah la orang x suka miza AF9 ni.. tp aku suka dia hehe.. bkn sbb dia comel macam ita.. sbb dah terpikat masa konsert tirai dia nyanyi hehe ha ni dia miza comel kan??? mcm kembar plak hehehe

comelkan?? mcm kembaq tak?

Nota eitakz: seblm taip nota harus senyum.. sekarang ita tgh sibuk turunkan berat badan alhamdullillah dah trn 15kg dalam masa 3 bulan.. target ita 60kg ke 70kg pada bulan 12 nnt.. doakan semoga ita berjaya ok amin... dan lagi satu.. bkn senang nk turunkan berat badan ni. semangat kena kuat. tp ita berharap kalo korang gemuk sekali pun x semestinya x leh pakai cantik2 kan? so? tnya diri sendiri ok!!

No comments:

Post a Comment

Kongsilah!