PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Tuesday, May 17, 2011

AIDA AF9 - Telemovie DAIRI KAKAK SENIOR


info telemovie ni dapat dari aida sendiri..
menurut aida Telemovie bertajuk "DAIRI KAKAK SENIOR" di lakonkan oleh Rozita Che Wan, Shahir & Aida sdri serta beberapa artis lain. dan aida kata telemovie ini akan di siarkan hujung bulan ini di ASTRO.. tak sabar rasanya nak tengok aida berlakon buat kali pertama ni.. yg paling menarik adalah ada pasangan yg paling hangat di gosipkan shahir & Rozita Che Wan..Jalan cerita ni pun ita tak tahu mcm mana. kena tengok la nanti kan.

Mari tgk gambar sekitar pengambaran- gambar dari aida sendiri..


Rozita Che Wan (RCW) & Aida

aida,tomok,fir,alia & shahir

comelkan?

aida & shahir sweet

aida dan tomok

pesanan aida semalam "nnt tgk la saya berlakon telemovie dairi kakak senior!!"

nota eitakz: sebenarnya dan pencen dengan kelab kipas ni.. secara kebetulan jumpa aida di Old Town White Coffee AU2.. dia pun sengeh2 rancak berborak.. dia beritahu tentang telemovie ni. oleh kerana FB dia dah penuh dia add la ita & mintak ita ambil gambar semasa pengambaran telemovie ni. so jom la layan~~~~


2 comments:

farra8979 said...

wah, minat aida ke?

lowfan78 said...

ita...nk kenal ita....

Post a Comment

Kongsilah!