PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Friday, November 21, 2008

macam-macam la..


ops gambar tak gedik kan hahah :P ari ni pink lagi ermm :) peace!!
Hari Jumaat penghulu segala hari.. semoga ari ni lebih ceria amin~

----------------------------------------

Semalam balik kerja biasa la kan laling guew amik..
pas tu pi makan,, hahaha nk di jadikan cerita pas sembayg Mahgrib kt org pun nk pi kereta nk pi mkn plak,,, pastu org tu kan salah kereta.. pastu ita ckp "eh bkn ni ke keretanya".. pastu ita gelak-gelak.. dlm hati apsal la aku tak biar jer.. kalo tak bleh amik gambar hahhaha jahatnya.. tu la niat jahat2 last sdri yg ingatkan salah kereta.. dalam perjalanan ita asyik gelak jer la .. dah la jalan ampang tu tak pernah tak jem alahaii.. tp dek kerana kelakar kan dia.. tak de la tencen sgt jln jem.. pastu kan kt org sampai la.. tempat makan kt org tuju tu heee :) makan2 nk balik dah.. eh ada pasar malam la ita pun cakap nk beli keropok la.. ok la turun la kat tepi.. dia tungu je dalan kereta... hahahhaah gelak dlu boleh tak? hahahahahaaa.... tahu tak ita plak salah kereta... huwaaaaaaaaaaa kena gelak balik sampai umah kena gelak.. ampeh tul.. tp seronok la.. sakit pipi kt org gelak...


haaa mlm tdi kt org makan SOTONG KANGKUNG lagi
Siyes weh sedap... pada yg dok area Ampang atau berdekatan dengannya..
kedai ni terletak di Bandar Baru Ampang Restoran SA.. dari tepi jalan dah nampak..
kedai ni kedai mamak la.. tp kalo tak mkn,, mknan mamak pun ada pak cik jual char kuih tiow sedap gak heee.. opss seblm terlupa.. ni la gambar kakak yg wat sotong kangkung tu sedap.. kalo pi kedai ni tgk ada muka dia btul la tu kedainya ... selain sotong kangkung akak ni ada gak jual tahu bakar.. gan rojak buah.. :) jom cube..

5 comments:

sweethOneY said...

hr ni sy pakai itam :P

akakkk
laparnyeeeeeee
nk sotong kangkung!!!

kunadzri said...

sotong kangkung ni febret uncle dolu2... skrang dah kurang org jual.. kecor air lior dgr citer eita. cmni tak leh jadik nih, kena gi coba nnti... jom uncle blanja...

Eita said...

*izza jom2 kt pi bila nk balik sini :)


*uncle jom2 mmg best..

pEnNa said...

sedap nye dia mamam..
ermm..nyum..nyumm..:)

Eita said...

jom mkn sekali hee :)

Post a Comment

Kongsilah!