PENEGASAN @ PERINGATAN
SEGALA APA SAHAJA YG DI TULIS DI BLOG INI ADALAH HAK PERIBADI SAYA.. KAWAN2 MAHUPUN RAKAN SEPEJABAT & JUGA AHLI KELUARGA YG MUNGKIN DAN KONON AKAN TERASA SILA ABAIKAN KERANA PERASAAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN.. KERANA HANYA DI SINI TEMPAT SAYA BERCERITA KISAH GEMBIRA MAHUPUN SEDIH. HARAP MAKLUM!

Monday, July 16, 2012

jari gemukku melecur :)

hehehe gelak dulu ok
sila tengok bila jari jari yg gemuk ni terbakar sangat- sangat cantik kan?
masak dah jari kt.. bak kata en suami leh bubuh sos gan kicap makan..
masalahnya lalu ke nk makan jari ni.
hahahahha..
tgk pun tak selera..
nasib baik la cincin dah buka kalo tak tergantung la dia kat tempat melecur tu.
ok kisahnya berlaku macam ni.
nk masak ayam kicap..
minyak dah panas
kite dengan semangatnya masukkan ayam dalam kuali tu..
jadi bila minyak terlalu panas wap dia kan naik kan..
wap tu la menyebabkan jari kite melecur..
selalu tgk mak masak rileks je masukkan konon mcm boleh buat mcm mak la kan
tp rupanya ilmu x tuntut abis lagi hahahaha
oh lupa masa masak ni bkn untuk masakan biasa..
masak tu kenduri.. tu yg byk..
apa pun manusia belajar dari kesilapan
pasni jangan tuang mcm tu je ok masukkan skit2
kerana ilmu belum cukup tuk masukkn banyak-banyak sekali.
last-last x dpt wat kerja apa2 sbb jadi dah melepor...
meloncat-loncat tahan sakit ahaha
siap dengan air mata lah...
panas sangat rasanya..
sampai malam nk tido kepanasan tu masih belum reda.. kesian kan..
sabar je la.
baby dlm perut ni pun mengeras je bila si ibu menahan sakit.. 
sian dia..  

6 comments:

Nora Karim said...

ouch... sakitnya... sakitnya...!!! jaga diri baik2... get well soon dear...

eita said...

heheheh mmg sakit hehehe maceh ek.. smpi hari ni masih sakit

blogtilldrop said...

huh..mesti sakit kan.... sabar k

eita said...

sakit sangat2

PaanMFR said...

Hari-hari sapu myk gamat

eita said...

kan abg sll soh sapu minyak gamat hehe

Post a Comment

Kongsilah!